Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

In de media

PXL-Catering proeft de wereld

3/12/2018

Een smakelijke Marokkaanse tajine? Sushi met krab, komkommer en avocado? Of liever pittige köfteballetjes met pijnboompitten en kaneel? Of liever Italiaans of Indisch? Op 3 december ging PXL-Catering van start met een nieuw concept: PXL tastes the world.

Elke maand één week lang een extra dagschotel uit de wereldkeuken met nét dat tikkeltje/snuifje meer. Niet ter vervanging van de nu al veelgeprezen PXL-keuken, maar als extraatje, met veel liefde en smaak bereid door iemand uit ons grote PXL-netwerk: een ouder van een PXL-student, een lokale ondernemer met wie we samenwerken of iemand anders.

Deze actie werd op gang getrokken door Beyhan Agirdag, Maasmechelse hobbykok en goed voor 182.000 volgers op Instagram. Als moeder van een PXL-studente adviseerde ze de chefs van het PXL-restaurant zodat studenten en bezoekers een week lang kunnen kennismaken met de heerlijke geneugten uit de Turkse keuken.

 

Verschenen

"Keuken PXL gaat exotische toer op en begint met Turkse lekkernijen" - Het Belang van Limburg

"Keuken Hogeschool PXL gaat exotische toer op" - Het Nieuwsblad

"Keuken PXL wordt wat internationaler" - De Standaard

Contactpersoon

{this.field(title)}

Ben Lambrechts


+32 11 77 55 55

ben.lambrechts@pxl.be