Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

In de media

Chef Paolo Pollice ruilt sterrenkeukens in voor PXL

22/11/2024

De Genkse chef Paolo Pollice (35) ruilt de top van de Belgische gastronomie in voor een job als praktijkleraar bij PXL Voeding & Horeca. Paolo Pollice heeft gewerkt in gerenommeerde (sterren)restaurants als Hof van Cleve, Hertog Jan, De Kristalijn en De Stadt Van Luijck. Dat demonstreert hij graag, voor één keer, in de keuken van PXL. Maar na bijna twee decennia aan de top van de Vlaamse gastronomie, kiest Paolo nu voor een loopbaan in het onderwijs.

Verschenen

Chef Paolo Pollice ruilt sterrenkeukens in voor onderwijs | Het Belang van Limburg

Chef Paolo Pollice inspireert de volgende generatie op PXL | TAGMAG