Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

In de media

Dit is de beste studentenspaghetti van Vlaanderen: grootste onderscheiding voor Hogeschool PXL

22/10/2024

Het academiejaar is gestart, dus schakelen studenten weer over van gezonde thuis­kost naar kot­kost. Tenzij ze tafelen in het studentenrestaurant. Hoe lekker is het daar? Samen met sterrenchef Timon Michiels (Carcasse) deed Het Nieuwsblad de ronde van Vlaanderen, met ook een tussenstop bij Hogeschool PXL.

“Hier geen vervlaamste spaghetti bolognese, wel een al ragù, wat de authentieke Italiaanse versie is. Grote stukken gehakt. Toppasta van een kwaliteit die je vaak niet eens in een brasserie vindt. Zeker niet het goedkoopste pak spaghetti uit de horecagroothandel. Lekkere tomatensaus. Daarbij krijg je de keuze uit drie kazen: Parmezaan, Gruyère of plantaardige. Onwaarschijnlijk. Dit overstijgt het niveau van een studentenrestaurant, zelfs van veel brasserieën. Toch geen 10 op 10 omdat er een plasje kookvocht in ons bord stond. Muggenziften heet dat. Maar voor de spaghetti alleen al zou je hier studeren.”
 

Verschenen

Sterrenchef Timon Michiels tafelt in zes studentenrestaurants: “Hier zit je in de betere brasserie, daarnet in een oorlogsbunker met de overschot van de bloemkool” | Het Nieuwsblad