Selecteer "Alle cookies accepteren" als u akkoord gaat met het opslaan van essentiële cookies, analytische cookies, marketingcookies en social media cookies. Door op "Cookie-voorkeuren aanpassen" te klikken kan u uw voorkeuren beheren. Cookiebeleid

Essentiële cookies
zijn noodzakelijk voor een normaal bezoek aan de website om puur technische redenen. Aangezien dit een technische noodzaak is, hoeven we u alleen op de hoogte te stellen van deze cookies, en worden ze geïnstalleerd bij het bezoeken van de website.

Analytische cookies
houden bij hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het verkeer op de website te meten of hoe vaak een pagina wordt geraadpleegd. We gebruiken deze informatie om de gebruikerservaring en prestaties van onze website en diensten te analyseren. Voor het plaatsen van deze cookies zullen wij uw toestemming vragen.

Marketingcookies
verzamelen informatie om relevante gesponsorde inhoud over onze producten en producten die door derden worden aangeboden te leveren. Ze volgen gebruikers op onze website om op basis van hun voorkeuren advertenties te tonen die relevant en interessant zijn voor onze bezoekers. Deze cookies worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Social media cookies
worden gebruikt wanneer u informatie deelt via een deel knop voor social media op onze website, of wanneer u social media content raadpleegt via onze website, bijvoorbeeld bij het bekijken van een Vimeo-filmpje. Voor het plaatsen van deze cookies is uw toestemming vereist.

Cookie-voorkeuren aanpassen

Horeca-opleidingen

Horeca-opleidingen

 

In deze interactieve workshop gaan we op bezoek bij 2 voltijdse foodopleidingen. In deze voltijdse dagopleidingen zorgt SyntraPXL ervoor dat jongeren op 1 jaar tijd klaargestoomd zijn voor een horeca-beroep. Al doende leren staat helemaal centraal. De docenten uit de praktijk brengen hun kennis én ervaring mee naar de lessen en dit altijd met een insteek naar het ondernemerschap. Zo ben je ook ineens voorbereid op het runnen van een eigen zaak. Na een bezoek aan de Brood- en banketbakkers en Chocolatier-patissiers ga je zelf aan de slag om iets lekkers te creëren.

Donderdag 24 oktober 2024 | sessie in de voor- en namiddag

Locatie: Hasselt, Campus SyntraPXL, Trichterheideweg 7             

Maximum aantal leerlingen: 16